Verhuisfirma in Wemmel: Socquet & zoon

Bezoek onze website: www.socquet.be

Over Verhuizingen Socquet en Zoon

 

Familiaal verhuisbedrijf Verhuizingen Socquet en Zoon biedt u verschillende voordelen aan voor uw toekomstige verhuis. Zo zijn de plaatsbezoeken en bestekken gratis en zonder verplichting. De klant is koning bij Socquet!

 

Wij wensen onze klanten op een persoonlijke wijze te benaderen en willen snel een antwoord kunnen bieden aan de technische vragen. Dit verwezenlijken we door een formule met forfait of per uur en 6 liften (liftservice van de 1ste tot de 19de verdieping) die steeds ter uwer beschikking staan. Deze service behoort tot een van onze belangrijkste troeven.

 

Kwaliteit in uitvoering krijgt u door ervaren en gemotiveerde medewerkers. Het nodige inpakmateriaal wordt bezorgd zoals dozen, hangkasten en bullkraft. Ook kunt u beroep doen op onze inpakdienst en uitpakdienst. De team van Verhuizingen Socquet staat voor u klaar voor het demonteren en opnieuw monteren van het meubilair.

 

Verhuizingen Socquet is een speciaalzaak in verhuizingen, lift service, vervoer en meubelbewaring te Wemmel. Zelfwerkend patroon. Gratis kilometers in Brussel en Vlaams-Brabant. Wenst u bijkomende info over onze diensten? Een prijs? Aarzel niet om ons te contacteren. Verhuizen zonder zorgen!

Contacteer ons

     
 

02 460 10 26

 
     

Bezoek onze website

     
 

Bezoek onze website voor meer informatie of een gratis offerte.

 

www.socquet.be